Milan Sipistoo

Milan Sipistoo (1994) eerder bekend als MilanTheArtist. is een bekende professionele multidisciplinaire kunstenaar, gevestigd in Utrecht (Nederland). Met verschillende grote solotentoonstellingen op zijn naam wordt hij beschouwd als een van de meest innovatieve en transformerende jonge kunstenaars in Nederland van onze tijd. Sinds kort betrad hij ook de internationale kunstscene en exposeerde hij zijn werk in New York, Amsterdam en Dubai. Met een paar professionele kunstenaars in zijn familie is inspiratie altijd dichtbij geweest. Na het afronden van zijn Master Geriatrie richtte de levenslustige kunstenaar zich echter volledig op de kunst. Zijn inzet voor goede doelen als ouderenzorg, Het Gehandicaptensportfonds en de Olifantenparade geven een extra dimensie aan zijn kunstenaarschap.

 

Na meerdere uitzendingen op de Nederlandse nationale televisie in 2019 beleefde Milan Sipistoo zijn persoonlijke doorbraak als professioneel kunstenaar. Ook tekende hij een exclusief contract bij de platenmaatschappij Actuation Music, waarvoor hij alle singles en albumhoezen ontwerpt. Milan Sipistoo staat bekend om zijn unieke multidisciplinaire stijl waarbij hij het gebruik van paletmessen, spuitverf, kantstencils en andere stoffen combineert. Deze zeldzame combinatie geeft zijn kunst een onderscheidende en energieke 3D-sfeer.

 

Onlangs hebben verschillende media Milan Sipistoo geprezen voor zijn bijdrage aan de internationale hedendaagse kunstscene en beschouwen hem als een veelbelovend artistiek talent. In de afgelopen jaren is zijn inzet voor de kunstscene beloond met samenwerkingen van verschillende grote bedrijven zoals kunstmerk Amsterdam All Acrylics van Royal Talens. In 2020 planden ze op 26-jarige leeftijd zijn eerste masterclass voor Royal Talens. Vanwege de transitie in de kunstwereld betrad Milan Sipistoo de NFT-wereld met een exclusieve samenwerking met Authic Labs. Met de baanbrekende Authic Suite marktplaats is het mogelijk om digitale kunstwerken te verzamelen met behulp van fiat-betalingen (creditcard, Apple Pay en iDEAL).

Kunstwerken te koop

Niets gevonden.