DJOR

Wanneer u uw oog fixeert op een kunstwerk van DJOR, ontdekt u telkens weer iets nieuws. Een DJOR schilderij heeft vele lagen. Het is een caleidoscoop aan tekst en beeld, die gemaakt is om de geest van iedere kunstliefhebber te intrigeren.

“eigenlijk heeft elk werk een verhaal, emotie en afstand doen van een werk voelt altijd wel vreemd en onnatuurlijk …………., maar tevreden en gerust als het gewaardeerd wordt en zijn plek heeft gevonden bij een nieuwe eigenaar”
DJOR

DJOR is aan het Grafisch Lyceum Amsterdam afgestudeerd, maar een Haarlemmer in hart en nieren. Zijn talent kon niet lang onopgemerkt blijven, doordat hij creatie na creatie de wereld inbracht. Door zijn groeiende bekendheid krijgen steeds meer liefhebbers de kans zijn kunst te waarderen. DJOR schilderijen zijn stuk voor stuk unieke exemplaren, die een artistieke en industriële noot bieden aan de ruimte. Tegelijkertijd mag vintage niet aan het artistieke mengsel ontbreken. Zo is meer dan eens marvel, comics, 80’s tv en series een sprekend onderdeel van DJOR schilderijen.

Doordat hij op kunstige wijze meerdere werelden in een DJOR schilderij weet samen te smelten, spreekt het een groot publiek aan. Generatie Y zal de industriële kant van het verhaal bewonderen, terwijl generatie X zijn verbondenheid voelt met de superhelden of 80’s, die nostalgie met zich meebrengen. Hiermee dicht een DJOR schilderij de generatiekloof. Of een kunstliefhebber nu modern of klassiek prefereert, de artistieke resultaten van deze Haarlemse kunstenaar spreken een tijdloze taal. De teksten of sjablonen van de schilderijen voegen extra waarde toe aan ieder exemplaar. Niet alleen bieden zij een letterlijke diepgang, maar zij spreken ook een onderliggende boodschap uit; soms betreft het een inspirerende quote.

Natuurlijk kan het kleurenpalet niet aan het oog voorbijgaan. De poppende, over het algemeen, monochromatische kleuren, spreken tot de verbeeldingskracht. Tegelijkertijd schreeuwen ze om aandacht. Deze kunstwerken zijn geen achtergrondruis, ze zijn eyecatchers, die graag in het middelpunt van de belangstelling staan.

Kunstwerken te koop